Sector > Horeca i turisme > Sector > Industria > Productes > Packaging > Packaging Promocional

Packaging Promocional

Packaging promocional

Oferim suports visuals portàtils de diferents formes i mides, resolent així les necessitats de comunicació per a tot tipus d’esdeveniments. Promocions, novetats, ofertes etc...

Roll ups – banners: Estructures de fàcil plegat o enrotllables que es caracteritzen per ser àgils de transportar i muntar així com també per ser molt econòmic.

Pop ups: Murs d’imatge compostos per sistemes constructius portàtils i plegables que permeten innombrables combinacions per produir: decorats, estands, fons d’escenari etc...

Flags: Banderes portàtils utilitzades com a reclam visual de marca, ideals per fer publicitat a l’exterior. Produeixen un gran impacte visual per la seva resistència a les inclemències meteorilògiques.

Mostradors: 100% personalitzables, a nivell d’imatge, de fàcil muntatge i practicitat. Són suports bàsics per a qualsevol promoció al punt de venda. Molt útils per la seva lleugeresa a l’hora de canviar-los de lloc i alta resistència a l’ús continuat.

Perfils: Atractives estructures d’alumini que subjecten a pressió el cartell sigui quin sigui el material i la mida. Els dos perfils es poden tallar a la mida desitjada i es poden reutilitzar canviant només el grafisme.

A-Boards: El clàssic display de doble cara en forma de «A» format per dos marcs amb imatge intercanviable. Ideal com a eina de senyalística tant per exterior com per interior.

- Displays amb peana: Versàtils, amb la peana automuntable incorporada, es col·loquen en aparadors, expositors, etc..

- Displays contracolats: En forma piramidal, ideals per anar sobre una superfície com pot ser un mostrador, una taula, o una estanteria.

- Re-board: Cartró amb forma de niu d’abella, lleiger, fort, resistent a l’aigua, retardant al foc, reciclable i de fàcil muntatge. Perfecte per imprimir amb el grafisme escollit, es pot troquelar amb la forma que es desitgi creant elements 3D que van des de mobiliari, estands, mostradors... a qualsevol element de decoració. Totalment personalitzats i resistents al pes. El material està disponible en diferents gruixos des de 8mm fins a 30mm.