Sectors

MOLT MÉS QUE IMPRIMIR

Disposem de serveis integrals complementaris a la impressió, que van des dels estats previs com la creativitat, assessoria tècnica de materials i acabats, la gestió eficaç de repositoris mitjançant la plataforma digital Web to print. fins el magatzematge, picking, distribució i instal·lació de les peces de gran format arreu del territori.

Comptem amb un ampli ventall de serveis i experiència acumulada, i donem resposta a totes les necessitats de comunicació gràfica de congressos, convencions, jornades, presentacions, fòrums, seminaris, rodes de premsa, etc.

Adaptem el nostre model de producció a cada sector. Comptem amb la capacitat tècnica necessària per oferir un servei global i multidisciplinari que ens permet acceptar tot tipus de reptes.

Oferim materials de màrqueting essencials per l'activitat comercial quotidiana dels nostres clients, fins a d’altres de gran elaboració per les accions estratègiques, a més, tenim un departament creatiu i de disseny gràfic per donar-li forma a tot tipus d'idea.

CONTACTA AMB ARTYPLAN