sectors

La era web to print

Web to Print consisteix en la sol·licitud d’impressions mitjançant serveis web. La impressió digital i Internet ofereixen la possibilitat de gestionar la impressió de manera online, automatitzant la creació, sol·licitud i entrega de tot document que es vulgui personalitzar o simplement repositar.

LLEGIR MÉS

Està especialment indicat per a grans empreses, ja que simplifica i millora el procés de compra descentralitzant-lo. És a dir, imaginem-nos que la central penja els documents al programa online, i així les diverses seus poden encarregar la impressió dels arxius que necessiten fins i tot personalitzant-los. Gràcies a aquesta tecnologia es redueixen temps i costos de producció i s’automatitzen els processos de sol·licitud d’impressions evitant-se errors humans i millorant l’eficiència i rapidesa de la cadena productiva.
CONTACTA AMB ARTYPLAN

A QUI VA DIRIGIT

Proporcionem solucions Web2Print en entorns B2B i desenvolupem eines a mesura en funció de les necessitats del client. W2P, permet realitzar les seves comandes on-line. Marcant els terminis de producció i lliurament, així com configurar el seu producte segons les seves exigències quant a format, les tirades, l'enquadernació i els serveis addicionals.

AVANTATGES


1. Web to print, és una plataforma en la xarxa que permet connectar la teva empresa amb Artyplan i realitzar les teves comandes on-line.


2. La principal missió és facilitar l'intercanvi d'informació mitjançant l'ús d'eines en línia. Creant un canal óptimo per a la gestió dels teus treballs d'impremta.


3. Amb Web To Print, et donem l'opció d'automatitzar els processos de sol·licitud d'impresos habituals de la teva empresa.


4. Permet l'optimització del control de la marca resultant ideal per a empreses amb múltiples sucursals, punts de venda o xarxes comercials.


5. Ofereix serveis d'impressió i arts gràfiques amb un alt grau de prestacions tècniques.


 

 

6. Amb aquesta plataforma podràs generar permisos en la teva organització per a l'elaboració de comandes i tenir eines per a una gestió de validació pressupostària i control centralitzat de la producció.


7. Sobre la base dels requisits dels vostres productes impresos i les necessitats administratives del client, desenvolupem solucions a mesura.


8. Creem plantilles dinàmiques sobre la base dels teus dissenys, que et permeten personalitzar el contingut de les peces que requereixen des de petites adaptacions, per exemple targetes de visita, fins a grans intervencions com a cartes de restaurant o catàlegs comercials. Eliminant així els importants costos de maquetació.


9. Millorem l'eficàcia i rapidesa en cada etapa del procés productiu, des de les preses de decisions a l'agilitat del lliurament.


10. Gràcies a Web2Print aconseguim oferir a la teva empresa un control de costos eficient sobre la base dels requeriments i negociacions establertes amb cada client valorant criteris de reposició, personalització i distribució del producte imprès.


 

DEMO REPOSITORI D'UNA CARTA DE BEGUDES AMB WEB TO PRINT

DEMO PERSONALITZACIÓ DE TARGETES DE VISITA AMB WEB TO PRINT