Sectors

Interiorisme

Paper de paret, tèxtil, terres...

A Artyplan som concients de la importacia de la decoració d'espais interiors, es per això, que comptem amb professionals experts en interiorisme que executen un procés 360º, des de l'anàlisis del espai fins a l'implantació de les peces creatives confeccionades.  Treballem amb materials de qualitat per poder oferir un servei òptim, amb materials resistents per a tot tipus de decoracions, tant a paret com a terra.

El nostre coneixement ens porta a poder donar un assessorament personalitzat a cada client, ajustant-nos a les necessitats de cada un.  Som experts en materialitzar idees, i per aquest motiu, ens posem a la vostra disposició per dur a terme qualsevol projecte de decoració d'espais interiors.

 

 

LLEGIR MÉS

Imprimim sobre un ampli ventall de materials, tant rígids com flexibles, alguns molt innovadors, que sens dubte podran embellir comerços, oficines, hotels, restaurants i establiments d'oci i equipaments culturals o esportius... i les vostres llars.

A Artyplan treballem amb tintes làtex de base aquosa que no desprenen cap olor i a més no generen residus de tipus contaminant, el que les fa indicades per a decorar espais interiors.

També hi comptem amb una impressionant fototeca de les millors imatges de Barcelona, que poden aplicar-se en la decoració d'empreses, botigues i llars.

bcnprintpictures

CONTACTA AMB ARTYPLAN

Decorem els vostres espais interiors

Hem treballat per hotels, restaurants i empreses variades, oferint-los propostes per fer més acollidors els seus espais.

Fes un cop d'ull