Sectors

Esdeveniments

A Artyplan volem materialitzar i donar forma a les teves idees, per aquest motiu, any rere any els nostres clients ens donen l'oportunitat de ser protagonistes a les principals fires i congressos del nostre país com el "Mobile World Congress" o la "Fira Alimentaria."

Treballem per poder oferir-te la possibilitat d'imprimir tot tipus de materials per a congressos, seminaris, fires i exposicions. Ens assegurem de que els resultats de la nostra feina produeixi el màxim impacte.

La nostra trajectòria professional ens permet entendre les altes exigències de l'organització d'esdeveniments. Per aquest motiu,  vivim tot el procés de la mà del nostre client, garantint un compromís total fins al final del projecte.

Contacta'ns i t'assessorarem.

CONTACTA AMB ARTYPLAN

Disposem d'un model de producció adequat a cada esdeveniment i comptem amb la capacitat tècnica necessària per oferir un servei global i multidisciplinari que ens permet acceptar tot tipus de reptes, inclús amb les instal·lacions més complexes.

Hem treballat per a tota mena d'empreses, des de negocis locals i de proximitat, fins a empreses i marques d'àmbit estatal com Port Aventura, Terramitica, Talisman, Fira de Barcelona, entre d’altres. Aquest fet ens confereix una gran versatilitat per adaptar qualsevol projecte i encaixar als objectius de cada tipus de client, independentment de la seva àrea de negoci o sector estratègic.

Oferim les millors solucions per cobrir totes les necessitats de treball abans, durant i després de l’esdeveniment

També et pot interessar