Sectors

Esdeveniments

Any rere any som protagonistes a les principals fires i congressos al nostre país com el mobile world congress o la fira Alimentaria.

Som especialistes en imprimir tot tipus de materials per a congressos, seminaris, fires, exposicions… per tal de produir un gran impacte, categoria i prestigi. Entenem les altes exigències dels organitzadors d’esdeveniments, agencies, càterings, espais singulars i ens unim als seus objectius per assolir les fites.

Contacta ara amb els nostres especialistes, estaran encantats de satisfer totes les teves necessitats.

CONTACTA AMB ARTYPLAN

Disposem d'un model de producció adequat a cada esdeveniment i comptem amb la capacitat tècnica necessària per oferir un servei global i multidisciplinari que ens permet acceptar tot tipus de reptes, inclús amb les instal·lacions més complexes.

Hem treballat per a tota mena d'empreses, des de negocis locals i de proximitat, fins a empreses i marques d'àmbit estatal com Port Aventura, Terramitica, Talisman, Fira de Barcelona, entre d’altres. Aquest fet ens confereix una gran versatilitat per adaptar qualsevol projecte i encaixar als objectius de cada tipus de client, independentment de la seva grandària o sector estratègic.

Oferim les millors solucions per cobrir totes les necessitats de treball abans, durant i després de l’esdeveniment

També et pot interessar