Sobre nosaltres

No hi ha res millor que imprimir confiança

Una trajectòria de més de 50 anys en el sector d’impressió només s’explica per la capacitat de donar respostes al client.
A Artyplan hem evolucionat en una doble vessant: la millor tecnologia i el millor servei.

I aquesta és la nostra missió també d’ara en endavant, estar al dia de les necessitats del mercat tot junt amb el millor equip humà.

Ramón Torné

PRESIDENT

Estic satisfet, no puc negar-ho. Artyplan i la meva família han estat el motor de la meva vida i me´n sento molt orgullós.

Hem fet i fem possible la realització de molts projectes, hem ajudat i ajudem als clients com millor sabem a aconseguir objectius, hem evolucionat i evolucionem cap la millor tecnologia per anar sempre més lluny. I hem arribat fins aquí per seguir avançant millorant cada dia.

Ignasi Pietx

DIRECTOR GENERAL

Els factors claus per tirar endavant en aquest context canviant han estat: humilitat, il·lusió, sacrifici i esperit de servei, els valors que marquen el nostre ADN des dels inicis.

El que esdevindrà Artyplan en el futur és una incògnita pels canvis permanents en la tecnologia, entorn i societat, però no ens mancarà cap esforç per tal de seguir sent una empresa capdavantera sempre al vostre servei.

La vostra opinió és la nostra recompensa

En el món en el que vivim, tenir la confiança en algú ha esdevingut un bé en extinció, però quan el trobes en algun proveïdor, no l’abandones. Nosaltres el vam trobar fa 25 anys. Estic segur que aquest valor el porten imprimint a Artyplan des de sempre. No hi ha res millor que imprimir confiança.

JACOBO BERMEJO
Presidente Cluster de Comunicación Gráfica de Galicia

VOLS SABER MÉS DE NOSALTRES?