A Artyplan apostem pel medi ambient i et proposem canviar els bombons i les ampolles de vi per regals amb molta vida

Es tracta d’un sistema d’encapsulació de llavors amb argila que aporta nutrients i substrat en els primers estadis de creixement de la planta, flor o arbre.

 

T'oferim varies famílies de llavors:

Les aromàtiques, en què predominen l’orenga i la farigola; les d’hort, con raves, enciams i espinacs (perfectes per a horts urbans); les flors de prat, d’on broten calèndules, dents de lleó i verdolagues entre d’altres; les d’ arbres, com fruiters, alzines o llorers.

Llavors per un tub!

Es tracta d'un tub amb llavors de diferents tipus i de diferents per a què tinguis un petit verger on tu decideixis.

 

Llavors per un tub!

En comptes de torró, naturalesa!

Et proposem una tableta de torró que no engreixa i vetlla pel medi ambient. És una tableta de terra, adob i llavors, que es pot plantar i que et donarà els millors fruits
En comptes de torró, naturalesa!

L'arbret dels molts nadals

Aquest arbret de Nadal de l'espècie Picea abies, es presenta en un envàs de cartró preparat com a suport per a les festes. Més endavant podràs plantar-lo directament en la terra i aquesta mateixa base de cartró, farà d'adob perquè l'abre creixi i t'acompanyi en els propers nadals! 
L'arbret dels molts nadals

Nadala amb llavors

Felicita als teus regalant natura. Aquesta postal porta incorporada una boseta en què pots col·locar les llavors que flors o plantes que més t'agradin. Més enllà d'una nadala, pot convertir-se en un bonic record per tot l'any. 
Nadala amb llavors

Boleta nadalenca plantable

Aquesta boleta feta amb arcil·la, adob i llavors, per a penjar en el teu avet. Quan acabi el Nadal podràs plantar-la i es convertirà en un bonic arbre, planta o flors, depenent del que hagis escollit en el moment de la compra.

 

Boleta nadalenca plantable

Vols verd? Ompla aquest formulari i et donarem les millors solucions

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació. X